ورود ذوب آهن به عرصه صنعت و در نتیجه تولید و نورد آهن الات در انواع و ابعاد مختلف، صنعت ساخت و ساز را با تحول بزرگی مواجه نمود. در و پنجره های چوبی جای خود را به نوع فلزی داده، سقف ها از حالت خشت و گل گنبدی، تیر و پوشال خارج شده و با استفاده از انواع آهن الات با دهانه های بزرگ تر اجرا شده، ستون ها لاغر گشته و به طور کلی یک انقلاب در عرصه ساخت و ساز پدیدار شد. اما دیری نپایید که این بار مواد حاصل از نفت به بازار رقابت وارد شده و گوی سبقت را ربود.
پیشرفت صنعت پتروشیمی و تولید مصالح نوین باعث سبک شدن سقف سازه ها گردید، درب و پنجره ها دو جداره شده و با آب بندی مناسب مانع آلودگی های صوتی، حرارتی، گرد و غبار شد. با استفاده از دیوار های دو جداره اجرای سازه ها با سهولت و زمان کم تر به اجرا در آمد، عمر آسفالت ها با مسلح شدن طولانی تر شده و زیر سازی جاده ها با بهره گیری از ژئوسنتتیک ها بهبود یافت. بتن ریزی در زیر آب امکان پذیر تر شد، تحولی در تحکیم زمین ها به وجود آمد و باید گفت استفاده از انواع مختلف پلیمرها به عنوان مصالح جدید در رابطه با طرح های عمرانی، انقلابی بزرگ تری از انقلاب قبل در صنعت ساخت و ساز به وقوع پیوست که چندین دهه مورد استفاده مهندسین و کارشناسان جهان قرار گرفته است.
اساتید، مهندسین و کارشناسان ما باید سعی نمایند با معرفی مصالح نوین به دانشجویان و به کارگیری آن در صنعت ساخت و ساز نگذارند از پیشرفت های جامعه علمی جهانی عقب بمانیم و به نحویی عقب ماندگی گذشته جبران گردد و شاید تحریر این کتاب گام کوچکی در این راستا باشد. سعی شده است این مجموعه به نحوی طراحی گردد که منبع مناسبی جهت معرفی و آشنایی مصالح نوین ساختمانی باشد و از ورود به جزییات آن اجتناب گردد. لذا در صورت نیاز به اطلاعات بیش تر می باید به کتاب های تخصصی تر ی مراجعه شود.
این کتاب مشتمل بر ۱۳ فصل میباشد که در هر فصل یک مصالح مورد بررسی قرار می گیرد و در پایان هر فصل کتاب نامه ایی مشتمل بر مراجع مورد استفاده و نیز منابع جهت تحقیقات بیش تر آورده شده است.
امید است که این مجموعه بتواند در جهت معرفی ژئوسنتتیک ها گام مناسبی در بهره گیری از آن ها القاء نموده و جایگاه مناسبی در نزد مدیریت ارشد و میانی کشور بوجود آورد و در راستای پیشرفت و توسعه کشورمان مثمر ثمر واقع گردد. انشاءاله که مقبول درگاه حضرت دوست واقع گردد.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.